Viz měření?
a vůbec proč je tam ta prela když to kurví takovým způsobem signál?
lato píše:Velký obdiv patří rušivým složkám sítě.
To způsobuje taky ta Vaše perla?
VŠECHNO ŠPATNĚ![]()
![]()
Federmann píše:Co dokáže jedna nepochopená perla. Tak si počkám, až to měření bude trochu košér.
hcrevize píše:Chcete říct že ta perla na výstupu má vliv taky na signál 1kHz a 19+20kHz při 1W?![]()
Viz měření?
a vůbec proč je tam ta prela když to kurví takovým způsobem signál?
strakat píše:Až je výstupný filter nutnou súčasťou zosilovača,
Federmann píše:Jasně jsem napsal, že není nutnou součástí a je třeba ji vyhodit, ale to by se vytratilo nosné téma a nebylo by o čem diskutovat!
Proč se Vaněk neozval když to slíbil, osobně bych mu řekl, že ji má vyhodit, Renownův kolega již byl dávno informován, stejně tak již měl být opraven ten dvojklik, při zapnutí, mělo to být již ne středu, nikdo kompetentní tam však nebyl a nepomohly ani vzkazy a emaily, tak nevím kde to vázne.
danhard píše:Federmann píše:Jasně jsem napsal, že není nutnou součástí a je třeba ji vyhodit, ale to by se vytratilo nosné téma a nebylo by o čem diskutovat!
Proč se Vaněk neozval když to slíbil, osobně bych mu řekl, že ji má vyhodit, Renownův kolega již byl dávno informován, stejně tak již měl být opraven ten dvojklik, při zapnutí, mělo to být již ne středu, nikdo kompetentní tam však nebyl a nepomohly ani vzkazy a emaily, tak nevím kde to vázne.
A komu si to napsal Federmanne ? Poslal si výzvu všem spokojeným zákazníkům a stáhl jsi na vlastní náklady výrobek z trhu, nebo jsi jim udělal na vlastní náklady úpravy a zdvořile se jim omluvil ?
K U L O V Ý !
Federmann píše:Zeptal bych se zda se měřilo s filtrem, tato informace zcela chybí, podle grafů usuzuji že ano... Zeptal bych se pak proč asi?
Bobby píše:Federmann píše:Zeptal bych se zda se měřilo s filtrem, tato informace zcela chybí, podle grafů usuzuji že ano... Zeptal bych se pak proč asi?
Pretoze je to sucast zosilnovaca a spotrebitel si nebude nic "drtit" kliestami....
Federmann píše:Jak jsem psal, snahu jsem u Renowna měl, byl jsem tam opakovaně osobně, ale snaha se minula účinkem,
vanado píše:Nebolo by jednoduchsie a lepsie sa priznat, ze tento vyvoj bol niekolko rocna slepa cesta, ako sa vsemozne vyhovarat, vykrucat a dalej zahmlievat ?
Federmann píše:Perlu mu můžu se souhlasem Renowna na vlastní náklady během hodinky přijet odstranit. Tak uvidíme jak to za pár minut pokročí.
Federmann píše:
Ale měřil jej při jiném výkonovém rozložení signálu, než jaké se vyskytuje v akustickém signále, proto ty rozdíly mezi měřením a poslechem.
vanado píše:Chcete spochybnit meranie?
Federmann píše:Federmann píše:
Specielně pro vás ještě jednou, tolikrát omílaný graf jsem označil červenou čarou vyznačující výkonovou hranici akustického signálu a tuto hranici je třeba u zesilovače řešit, to je to maximum, které se v hudbě může vyskytovat. Pokud vidím, že při 100kHz nebude výkon větší jak 1/10 000 výkonu pro řádově stovky Hz pak nemusím zaručovat a konstruovat zesilovač, tak abych takové výkony bezchybně zpracoval, to bych potom musel zesilovač stejně dimenzovat i na spodním pásmu a chtít, aby zvládl 10 000 násobné přetížení.
Mnohokráte jsem napsal, měřit za podmínek, které jsou v akustickém signále, to je pod tou červenou čarou, ale zesilovač umí mnohem více, pokud se chce měřit nad čarou, je třeba měřit před filtrem, feritovou perlou, která je určená jen pro podmínky, které mohou nastat v akustickém signále! Takže měření nad čarou před, nebo ji úplně vyřadit (kleštičky a rozdrtit), ten akustický signál si toho ani nevšimne, ale měření může být až po limitaci, bez ohledu na frekvenci. Vidím, že tak triviální věc mnozí nedokážou vůbec pochopit.
Federmann píše:vanado píše:Chcete spochybnit meranie?
vanado píše:Federmann píše:vanado píše:Chcete spochybnit meranie?
Rozhodně ano!
Takze kedy dodate vlastne merania, a nie simulacie?
vanadoo píše:A vsetko zacina od zaciatku, vid federland
hcrevize píše:Jasně když se měření nelíbí, tak svedu vinu na perlu popřípadě spochybním měření a jede se dál............![]()
![]()
Federmann píše:
Takze kedy dodate vlastne merania, a nie simulacie?
Federmann píše:Bylo to dostatečně dopředu avízované od úterka jsem se tomu snažil předejít, takto to může vypadat spíše jako záměr, měřit úmyslně mimo podmínky, které jsem uvedl.
Federmann píše:ale k čemu to povede, když to bude dopředu zpochybněno jak řada jiných doložených průběhů.